שלום חברים!
האם יש כאן קוראים שעוסקים בהכנו לקראת פתיחת עסק קולינרי? פתיחה של מסעדה חדשה היא אינה עניין של מה בכך, וחשוב לדאוג ללא מעט פרטים לפני שפותחים באופן רשמי להרצה, כולל עובדים, מקום, וכמובן ציוד מתאים ועוד. מאחר וישנם לא מעט הוצאות לפני פתיחה של עסק, וההכנסות שלכם לא צפויות, לפחות בשלב ההתחלתי, חשוב מאוד לבצע בחירות חכמות, שיצמצמו ההוצאות כמה שניתן אבל לא על חשבון דברים חשובים. אני ממליץ למי שיש לו צורך, לקנות תנור אפייה תעשייתי אצל חברת ב.פ.ר, באתר שלהם תוכלו להתרשם מציוד איכותי במחירים טובים. בהצלחה!