עמוד הבית › פורומים › פורום עיצוב הבית , פורום עיצוב פנים › אדריכלית פנים
- This topic has 2 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 8 שנים, 9 חודשים by
ינאי.
-
מאתתגובות
-
גילירפו
אורחהי חברים
אני רואה שיש כאן בפורום הרבה חברים שמתכננים בית או מבנה חדש, והיו מעוניינים להיוועץ בחוות דעת של אדריכל מקצועי. אני רוצה להמליץ לכם בחום על אדריכלית פנים נהדרת ומקצועית, שתכננה ועיצבה לנו את הבית החדש בו אנחנו גרים, ועשתה עבודה נפלאה. בחורה איכותית ויצירתית מאוד, ויחד עם המקצועיות והניסיון שלה היא מצלחה לייצר את התחושה הרצויה בחלל בצורה מיוחדת ויפיפיה. צירפץי לכם לינק לאתר שלה להתרשמות.
בהצלחה!רוני שגיב
אורחהי גילי
המון תודות על ההמלצה. אדריכלית מקצועית חשובה מאוד לעיצוב כולל של המבנה, אולם אם אתם עובדים לדירה או לבית מוכן, ומעוניינים לתת לו טאץ אישי ועיצובי אחד, אני יכול להמליץ לכם בחום על גלית לילינטל, אחת ממעצבות הפנים המומלצות ביותר, שעשתה עבודה פשוט נפלאה אצלנו בבית. היא לקחה את התקציב שעמד לרשותנו לטובת העיצוב, והצליחה בהמון יצירתיות ומקצועיות, ליצור את האווירה עליה חלמנו כל הזמן. נעים מאוד לעבוד איתה, היא נהדרת בתחומה וגווה מחירים מצוינים.
בהצלחה!ינאי
אורחהי חברים 🙂
איזה יופי של המלצות! תודה רבה! כל אחד מאיתנו היה רוצה שהבית, המשרד או העסק שלו יהיו מעוצבים בצורה יפה ונעימה. חלקנו אוהבים עיצוב חדשני ויוקרתי יותר, וחלקנו מעדיפים עיצוב מיושן ומחובר לטבע. כך או כך, רבים זקוקים לסיוע של מעצב פנים שייצר להם בחלל את האווירה המבוקשת, אבל מאחר וישנם המון מעצבי פנים בשוק, קשה מאוד לדעת כיצד לבחור את האחד לעבוד איתו. הדרך הטובה ביותר היא לקבל המלצות על לקוחות שהיו מרוצים מהעבודה, ולכן אני רוצה להמליץ לכם בחום על עוז מינסוב מעצב פנים מקצועי, יצירתי ועם ראש פתוח, שיצא לי לעבוד איתו על כמה פרויקטים שונים בתקופה האחרונה, ואני יכול לומר שהוא עושה עבודה נפלאה! קשוב מאוד לרצון של הלקוח, ועם הרבה ניסיון יודע לייצר את התוצאות המדויקות.
בהצלחה! -
מאתתגובות