עמוד הבית › פורומים › פורום עיצוב הבית , פורום עיצוב פנים › אינסטלטור לשיפוצים ותקלות
- This topic has 3 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 11 חודשים by
חמוטל.
-
מאתתגובות
-
רוניפ
אורחשלום לכולם
לפני כמה שבועות היתה לנו תקלה דחופה מאוד במקלחת בבית, והיינו צריכים שירות של אינסטלטור דחוף. מאחר ולא היה לי זמן להתחיל לאסוף המלצות, החלטתי לשכור את ה אינסטלטור בהוד השרון הראשון שיצא לי, והייתי מופתע מאוד! השירות היה מהיר מאוד, והוא הגיע תוך חצי שעה למקום. הטיפול היה מסור ואיכותי, והמחיר היה מצוין. ממליץ לכם בחום.מרסלה שולמן
אורחהיי רוני,
שמחה שמצאת אינסטלטור טוב ועוד בזמן לחץ ובלי המלצות!
טוב שאתה ממליץ עליו כי ככל הנראה מגיע לו על השירות המהיר והאדיב שנתן.
בהמשך להמלצתך, רוצה לציין שיש מקרעם שבהם יש פיצוץ בצנרת ומעבר לעבודת אינסטלציה לתיקון הבעיה עצמה צריך ברגע של לחץ לדאוד להזמין חברה שתשאב את ההצפה שנוצרה.
לרוב אינסטלטורים לא מבינים בשאיבת ההצפה ואין ברשותם את הכלים המתאימים.
עם זאת הם מאוש יעילים לתיקון הבעיה עצמה ומניעה של המשך זרימת המים.
לי אישית הייתה לפני כחודשיים הצפה בבית בגלל שיפוץ שעשינו ומשהומשהו בצנרת ניזוק עקב השיפוץ.
מיד חיפשתי חברה לשאיבת הצפות, כי כמו שאמרת במקרה שלכם שהוא הגיע מהר, גם במקרה של הצפה מהירות התגובה הכי חשובה.
ומצאתי חברה מצויינת עם שירות מקצועי.
הגיעו 2 אנשים תוך חצי שעה עם כל המשאבות והמכונות לטובת העבודה.
ותוך שעה לא נשאר זכר להצפה שהייתה.
כמובן במיד גם הגיע אינסטלטור לטפל בבעיה בצנרת. אבל כבר קיבלתם כאן המלצה על אינסטלטור טוב.לכן אמליץ לכם על חברה לשאיבת ההצפה.
זה טוב להכיר ולדעת לכל מקרה חירום שיהיה.
מאחלת שאף אחד פה לא יחווה את זה.. אבל טוב לדעת ליתר ביטחון.
זה האתר שלהם. בהצלחה לכולם.
https://amavrikim.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%AA/%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%AA-24-7/ארתור
אורחהיה לי גם משהו דומה:סדק בצינור המים
הסדק נמצא בפתח הכניסה לתוך הצינור הראשי של הבניין.
הסדק בחלק העליון של פתח הצינור
האם לשים סיליקון או סופר 7 וזהו או שיש משהו יותר מוצלח
בנוסף גם במערכת עלייה משמעותית בחשבון המים. נבדקו נזילות שלא נמצאו על ידי חברת הביטוח. שעון המים מסתובב לסירוגין. הותקן "אל חוזר", הוחלף דוד חשמל, הוחלף שעון המים אך עדיין השעון מסתובב לסירוגין.
זה באמת סיוט אמיתי.חמוטל
אורחוואו אני ממש מכירה את זה שיש מקר לחץ וצריך איש מקצוע כאן ועכשיו!
ברוך השם זה לא משהו שקורה הרבה..אבל כשקורה מקרה כזה, מרגישים ממש כאוס וחוס אונים גדול.
השבוע היה לנו מקרה כזה בבניין. ואני יושבת ראש ועד הבית אצלנו. בגלל תקלה בצנרת נאלצו להשבית את המעלית בבניין, ורק כדי להבין תמנה כללית זה בניין של 10 קומות.
עכשיו המעלית עובדת על חשמל ובטח כבר הבנתם שאם יש תקלה בצנרת שעוברת בניין זה אומר מים. מים וחשמל ממש לא חברים… בלשון המעטה.
בכל מקרה נאלצנו להזמין במהירות שיא חברה לשאיבת מי הביוב וטכנאי מעליות. בכל זאת בניין של 10 קומות מושבת.. זה אמר שהשכנים שלי זוג מבוגר שגרים בקומה 7 לא יכלו במשך כל היום לצאת מהבית עד שסיימנו לטפל בתקלה. כאב לי עליהם מאוד.
למזלי מצאתי חברה טובה של שאיבת מים ממעליות והם באמת הגיעו מעכשיו לעכשיו. במקביל התקשרתי לחברה של המעלית שישלחו טכנאי. אני חייבת לציין במעמד זה שהם באמת נותנים שירת לא מוצלח, לקח להם מלא זמן לענות ועד שקישרו אותי לטכנאי גם לקח המון זמן. אני לא מדברת על כמה דקות, יותר לכיוון השעתיים כל הסיפור. המזל שלי, זה שהחבר'ה של השאיבת מעליות היו סבלניים ובאמת חיכו בסבלנות ואדיבות אין קץ עד שאעדכן אותם לגבי איש המעליות. וברגע שקיבלתי אישור על ההגעה של הטכנאי מעליות הצוות של שאיבת מעליות אישרו ל את ההגעה מיידית ויצאו כבר לכיוון. כמובן שהם הגיעו חצי שעה לפני הטכנאי אבל הם חיכו בסבלנות והבינו שזה לא תלוי בנו. כשהגיע טכנאי, שאגב הוא אישית היה מאוד נחמד ומקצועי.. פשוט החברה עצמה אין מענה מהיר מספיק. הם נגשו מיד לעבודה, ואת המים מהמעלית שאבו צ'יקצ'אק.
בקיצור חוויה לא נעימה בכלל.
אבל אני חייבת להודות ולהמליץ על החברה של שאיבת מעליות.
שהיו סבלניים מאוד, מקצועיים ואדיבים. באמת שהם נתנו לנו הרגשה טובה בתוך כל הכאוס הזה.
ממליצה עליהם מאוד! זה אתר שלהם:
https://amavrikim.co.il/%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%aa/%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%aa-24-7/ -
מאתתגובות