עמוד הבית › פורומים › פורום עיצוב הבית , פורום עיצוב פנים › מטבח כפרי עם אי
- This topic has 3 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 8 שנים by
רונן.
-
מאתתגובות
-
orelel83
אורחשלום לחברי הפורום,
אני ואשתי נמצאים בתהליך של שיפוץ הבית כבר מזה חצי שנה, וטרם סיימנו. אנחנו די מחדשים את כל הבית, וכעת אנחנו בשלב המטבח (שזה החלק שהכי הכי חשוב לאשתי). בחודש האחרון ביקרנו כבר במספר חברות לעיצוב מטבחים, וככל הנראה נרצה לעצב אצלנו מטבח כפרי עם אי (מאוד מתאים לנו כרגע למראה ולאווירה הכללית של הבית). עם זאת יש מעט חששות, מפני שזו פעם ראשונה מזה שנים שאנחנו משנים את המראה של המטבח. אני מצרף קישור לאתר של החברה שממנה אנחנו שוקלים לקבל את השירות, בעמוד המצורף יש ממש את כל הסגנונות של המטבחים עם אי שהם מייצרים: https://touchwood.co.il/he/%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97-%D7%9B%D7%A4%D7%A8%D7%99-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%99/
נשמח אם תוכלו להעיף מבט, ולתת דעות והמלצות ממי שרכש/עיצב סוג של מטבח כזה אצלו בבית.
תודה מראש ושבוע מוצלח!
גילוש
אורחהי
ראשית שיהיה לכם המון בהצלחה! שנית, אני לא כל כך יכול לעזור כם עם סוג המטבח כי אני לא ממש מכיר את החברה, אבל אני כן יכול להמליץ לכם מהניסיון שלי להשקיע בבחירת הברזים. זה אמנם נראה פרט מזערי וממש לא מצריך תשומת לב מיוחדת, אבל הברזים האלו והנוחות שלהם תלווה אתכם במשך שנים רבות, וחשוב שהם יהיו איכותיים ועמידים לאורך זמן, ובעיקר נוחים לשימוש.eladw80
אורחהי חברים 🙂
תודה לכם על ההמלצות. אכן תכנון של מטבח חדש לבית הוא אינו עניין של מה בכך, והוא מצריך חשיבה יצירתית והרבה ידע. לכל אלו כאן בפורום שמתכננים מטבח חדש, או שמעוניינים לשדרג קצת את המטבח הישן, אני יכול להמליץ בחום להכנס לקישור שאני מצרף לכם כאן, ולהתרשם מחיפוי מטבח מיוחד, שמאפשר לא רק עיצוב יפה וחדיש של הקירות או האריחים, אלא גם יצירת מתלים ומקמות אחסון לפריטים בהם אנו עושים שימוש על בסיס יומיומי, וזקוקים להם בהישג יד. תוכלו להתקין מתלים למגבת, לסכום, לכוסות, לגליל נייר ועוד. כל הפרטים בקישור.רונן
אורחהי אוראל וחברים
ראשית המון תודה לכם על ההמלצות הנהדרות, אני די בטוח שכל מי שמתכנן מטבח בשלבים האלו יוכל להיעזר בהמלצות שלכם. לפני שאתם מתחילים בהרכבה של הארונות, בבחירה של הצבע או בבחירה של סגנון עיצובי, חשוב מאוד לדאוג לתהליך פרזול לרהיטים. הפרזול הוא חלק מבסיס המטבח, חשוב מאוד לבחור את המצעי הפרזול על פי מבנה הארונות והמיקום שלהם, ולהכיר את המגבלות והאפשרויות של אמצעי הפרזול השונים, מאחר ורובכם הגדול לא יודע לעשות זאת באופן עצמאי, חשוב מאוד לעבוד עם חברה אשר מתמחה בתכנון וייצור של מוצרי פרזול שונים, על מנת להתאים לכם את המוצר שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר.
בהצלחה! -
מאתתגובות