עמוד הבית › פורומים › פורום עיצוב הבית , פורום עיצוב פנים › עיצוב פנים
- This topic has 2 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 3 חודשים by
חווה.
-
מאתתגובות
-
גילי רפו
אורחשלום חברים
מי מהגולשים כאן מעוניין לעצב מחדש את הבית, הדירה או המשרד? בא לכם להכניס קצת צבו וחיים לקליניקה? רוצים לעצב את הבית החדש שאתם בונים בסגנון יוקרתי ומיוחד אבל לא יודעים לאיזה מעצב פנים כדאי לפנות? ראשית הדרך הטובה ביותר לדעם האם מעצב פנים הוא מקצועי היא באמצעות חוות דעת של לקוחות קודמים, והתבוננות ביצירות קודמות שהוא עשה. אני יכול להמליץ לכם לקרוא באתר של המעצבת המדהימה דלית לילינטל איך בוחרים מעצב פנים מקצועי, הנה הלינק: http://www.dalitlilienthal.com/בחירת-מעצב-פנים-בתל-אביב/קובי
אורחהי גילי
המון תודה לך על ההמלצה, אני מסכים מאוד עם מה שאתה אומר, וממליץ לכל מי שמתכנם לעצב את הבית אן את מקום העבודה לפנות לסיוע של מעצב פנים. אם עוד לא החלטתם על ריצוף לבית או לקליניקה אני יכול להמליץ לכם ללכת על ריצוף פרקטים. הפרקט מעניק מראה יוקרתי, חמים ונעים לחלל יותר מכל סוג אחר של ריצוף. הפרקט עשוי עץ מלא ויוקרתי אשר אינו נשבר בקלות ועמיד לאורך זמן. אם יודעים לתחזק את הריצוף בצורה נכונה, הרווחתם השקעה חד פעמים לטווח הרחוק שתוכלו להנות ממנה. מצרף לכם קישור לאתר של חברה מקצועית, שמתמחה במתן שירותי ייצור והתקנה של פרקטים, דקים ועבודות עץ שונות. הכנסו ללינק להתרשמות ולפרטים נוספים.
בהצלחה!חווה
אורחראשית תודה רבה על ההמלצות החמות.
אשמח להמליץ לכל מי שנכנס להתהליך של עיצוב פנים או שיפוץ שך הבית, הקליניקה או המשרד, לקחת בחשבון את השלב שאחרי השיפוצים והתיקונים. שלב הניקיון זה חלק מהותי לא פחות מהעיצוב עצמו. לא מומלץ לנסות לבד כי זה באמת עבודה מאסיבית וקשה. לדעתי הכי טוב לפנות לאנשי מקצוע שיש להם את החומרים והמכשירים המתאימים וכך לחסוך לעצמכם הרבה מאוד כאב ראש. -
מאתתגובות